Loading

Γνωρίστε τις Υπηρεσίες μας!

Εμπιστευτήτε μας και κι εμείς θα κάνουμε κάθε σας στιγμή να μοιάζει με παραμύθι!!!

Ψηφιακές Φωτογραφίες

Τυπώστε τώρα…γρήγορα, εύκολα και απλά στο κατάστημα μας. Ρεαλιστικές, ζωντανές, μοναδικές, ανεξίτηλες οι φωτογραφίες σας, τυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί αρίστης ποιότητας, με λαμπερά χρώματα, υψηλή ευκρίνεια, έτοιμες πολύ γρήγορα για να τις απολαύσετε με τους αγαπημένους σας.

Παράλληλα με την εκτύπωση των φωτογραφιών σας, ζητήστε και την αποθήκευσή τους σε cd ή dvd για να τις έχετε σωστά ταξινομημένες και οργανωμένες.

Φωτογραφίες Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων

Πρόκειται να ταξιδέψετε και θέλετε να βγάλετε καινούριο διαβατήριο ή να ανανεώσετε το παλιό;
Χρειάζεται να αλλάξετε ή να βγάλετε ταυτότητα για πρώτη φορά;
Οι άδειες οδήγησης είναι υποχρεωτικές για όλους και χρειάζονται και αυτές τις φωτογραφίες τους.
Είστε φοιτητής και χρειάζεται να φτιάξετε το φοιτητικό σας passo;
Έφθασε η ώρα του πτυχίου;
Tα mini φωτογραφικά πορτραίτα που όλοι χρειαζόμαστε και χρησιμοποιούμε καθημερινά θέλουν τη δική τους επαγγελματική φωτογράφηση και επεξεργασία και εσείς δε θέλετε και δε χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε καθόλου.

Ηλεκτρονική Επεξεργασία Βίντεο

Το πρόσφατο ταξίδι σας στο Πήλιο…Η γιορτή των παιδιών σας…Η μεγάλη στιγμή της αποφοίτησης…Ένα συνέδριο της εταιρείας σας…Μία εταιρική σας παρουσίαση.
Τόσες πολλές στιγμές! Και εσείς θέλετε να βιντεοσκοπήσετε κάθε λεπτομέρεια των γεγονότων και να δημιουργήσετε την ταινιοθήκη των προσωπικών σας στιγμών.
Για κάτι τέτοιο χρειάζεστε την επαγγελματική φροντίδα μας για διορθωμένα πλάνα, εξισορρόπηση φωτιστικών συνθηκών, μονταρισμένα καρέ, ειδικά εφέ και φυσικά μουσική επένδυση με τις αγαπημένες σας μελωδίες. Κάθε γεγονός της ζωής σας και μια «ταινία».

Τυπώνετε από την ψηφιακή σας μηχανή ή το κινητό σας τηλέφωνο; Αποθηκεύοντας τις φωτογραφίες σας, στα σωστά ηλεκτρονικά μέσα αποφεύγετε τον κίνδυνο να χαθούν ή να σβηστούν από τις κάρτες μνήμης.
Τυπώνετε από film ή slide; Αποθηκεύοντάς τες ψηφιακά, συνδέεστε με την τεχνολογία χωρίς να αλλάζετε τις φωτογραφικές σας συνήθειες
Επιπλέον μπορείτε να τις διαχειριστείτε πολύ εύκολα οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε και να τις απολαύσετε όποια στιγμή επιθυμείτε.
Παράλληλα με την εκτύπωση των φωτογραφιών σας ζητήστε και την αρχειοθέτησή τους σε cd ή dvd.

Εκτύπωση Φωτογραφιών από E-MAIL

Μόλις «κατεβάσατε» στον υπολογιστή σας τις αγαπημένες φωτογραφίες του Σαββατοκύριακου. Θέλετε τώρα να τις στείλετε για εκτύπωση χωρίς να χάσετε καθόλου χρόνο! Γι’αυτό υπάρχουν τα e-mail! Άμεσα, εύκολα και γρήγορα στέλνετε την παραγγελία σας* και παραλαμβάνετε από το κατάστημα μας.
*Προτείνουμε και μία παράλληλη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ψηφιοποίηση Φωτογραφικών Αρνητικών

Το «κουτί» των περασμένων χρόνων σας μην το αφήνετε ξεχασμένο στο συρτάρι. Μην προσπαθείτε να βρείτε τη πιο φωτεινή γωνιά του σπιτιού σας για να αναγνωρίσετε εκείνο το μικρό καρέ αρνητικού φιλμ, τι δείχνει. Με την πάροδο του χρόνου τα αρνητικά σας αλλοιώνονται. Ο πιο ασφαλής τρόπος –για να τις έχετε για πάντα - θα ήταν να τις τυπώσετε όλες.

Αυτό όμως είναι αδύνατον αλλά πλέον δεν είναι και απαραίτητο. Συγκεντρώστε όλα τα αρνητικά και slides σας και ελάτε στα καταστήματά μας για να σας τα ψηφιοποιήσουμε. Αποθηκευμένα πλέον σε cd ή dvd θα μπορείτε να τα χαρείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, να τα επεξεργαστείτε όπως θέλετε, να επιλέξετε έυκολα ποια θέματα θέλετε να τυπώσετε και να αξιοποιήσετε με αυτά όλες τις νέες ψηφιακές μας υπηρεσίες. Παράλληλα με την εκτύπωση των φωτογραφιών σας ζητήστε και την αρχειοθέτησή τους σε cd ή dvd.

Εκτυπώσεις σε Μεγάλες Διαστάσεις

Η κλασική διάσταση 10Χ15 είναι ιδανική για την εκτύπωση πολλών φωτογραφιών, για την εύκολη αρχειοθέτησή τους σε άλμπουμ, για να τις έχετε πάντα μαζί σας, στην τσάντα, στο αυτοκίνητο, στο χαρτοφύλακά σας. Αν όμως θέλετε οι φωτογραφίες σας να έχουν άλλη ένταση, δυνατή εικόνα, πιο δυναμικό στυλ παίξτε με μεγέθη και format όπως:

Φωτογραφικό Κολάζ

Όλοι θυμόμαστε σαν teenager πόσο μας άρεσε στο δωμάτιό μας να «κολλάμε» πολλές διαφορετικές φωτογραφίες από τους αγαπημένους μας τραγουδιστές, ηθοποιούς, από τα αγαπημένα μας συγκροτήματα, από στιγμές με τη παρέα, τις εκδρομές, τα πάρτυ. Τώρα πια με τη ψηφιακή τεχνολογία, στα καταστήματά μας, μπορούμε να φτιάξουμε poster-collage συνθέτοντας με το πιο δημιουργικό τρόπο τις φωτογραφίες σας. Πολλές φωτογραφίες, μοντέρνo design, σε μία μόνο εκτύπωση, σε όποια διάσταση επιθυμείτε.

Φωτογραφική Ταινία

Απολαύστε όλες τις χαριτωμένες στιγμές σας ζωντανές στην τηλεόραση σας ή στο κομπιούτερ σας «ντυμένες» με μουσική, τίτλους και εφέ.

Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα ομοιόμορφο σύνολο αγαπημένων σας φωτογραφιών και εμείς δημιουργούμε για εσάς μια «ταινία» υψηλών προδιαγραφών, τεχνολογικά εξελιγμένη.

Φωτογράφηση Γάμου

Η γαμήλια ημέρα έφθασε…Θέλετε όλα να είναι τέλεια, οργανωμένα, προσεγμένα, εντυπωσιακά και στη πιο μικρή τους λεπτομέρεια. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι μας είναι δίπλα σας από τη πρώτη στιγμή. Αφού σας καθοδηγήσουν και συμβουλέψουν, θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης αποτυπώνοντας με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα τις υπέροχες αυτές στιγμές σας!

Επαγγελματικές Φωτογραφήσεις

Χρειάζεστε μια διαφημιστική φωτογράφηση;

Το επαγγελματικό μας τμήμα θα καλύψει κάθε ανάγκη και απαίτησή σας.. με άποψη και στυλ. Οι λήψεις διακρίνονται από υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, τεχνογνωσία και ποιότητα. Η εμπειρία μας θα γίνει σύμβουλός σας για το γραφείο σας, το κατάστημά σας, την επιχείρησή σας, τα προϊόντα σας κλπ.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι φωτογράφοι μας θα συνεργαστούν με τον πιο επωφελή τρόπο για τη φωτογραφική κάλυψη οποιουδήποτε γεγονότος σας προκύψει. Επίσης, ανταποκρινόμαστε με τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικά τρόπο και στις βιντεοσκοπήσεις που θα χρειαστείτε.

Φωτογραφίες από Film

Αν και το παιχνίδι με τις ψηφιακές φωτογραφίες σας κερδίζει κάθε μέρα και περισσότερο, το φιλμ έχει τη δική του ομορφιά γι’αυτό και κάποιοι από εσάς δεν το αλλάζετε! Επισκεφθείτε λοιπόν τα καταστήματα μας και πολύ γρήγορα θα έχετε έτοιμες τυπωμένες τις φωτογραφίες σας από film ή slides.

Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε τα αρνητικά των αγαπημένων σας φωτογραφιών, ζητήστε να σας δημιουργήσουμε αντίγραφα από τις τυπωμένες φωτογραφίες σας.

Κάθε φορά που τυπώνετε ένα φιλμ, ζητήστε το σκανάρισμα και την αποθήκευση των φωτογραφιών σε cd ή dvd για διπλή προστασία και ασφάλεια!

Ηλεκτρονική Επεξεργασία Φωτογραφιών

Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν οι αγαπημένες σας φωτογραφίες είναι υποφωτισμένες ή υπερφωτισμένες, αν χρειάζονται χρωματική ή τονική διόρθωση. Στα καταστήματα μσς εκτός από τη δημιουργική επεξεργασία των φωτογραφιών σας μπορούμε να επεξεργαστούμε και μεμονωμένα στοιχεία όπως τα χρώματα, το φωτισμό, το background, να αφαιρέσουμε ή να προσθέσουμε στοιχεία και έτσι οι φωτογραφίες σας να αποκτήσουν ένα μοντέρνο και ξεχωριστό στυλ.

Επιπλέον οι κλασικές επεξεργασίες:
• Απομόνωση θέματος
• Αποκατάσταση φθαρμένων φωτογραφιών
• Αλλαγή φόντου
• Επιχρωματισμός ασπρόμαυρων φωτογραφιών
• Ένωση φωτογραφιών
• Ρετούς
• Διόρθωση κόκκινων ματιών

Μετατροπή Video Clip σε Video-Cd

Εκαταντάδες αυθόρμητες στιγμές που θέλετε να τραβήξετε και να κρατήσετε. Είστε συνέχεια σε ετοιμότητα.

Χρησιμοποιώντας το video του κινητού ή της φωτογραφικής σας μηχανής «αιχμαλωτίζετε» συνεχώς τις ανεπανάληπτες φάσεις της ζωής σας.

Τώρα μπορείτε να τις απολαμβάνετε και στη τηλεόρασή σας μόνοι σας ή με τη παρέα σας. Η τεχνολογία μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες.

Φέρτε μας το video που τραβήξατε, να το μετατρέψουμε σε video cd έτοιμο να το δείτε στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ζητήστε μας να «ντύσουμε» τα κλιπάκια σας με μουσική, τίτλους και εφέ.

Εκτύπωση Φωτογραφιών από Κινητά Τηλέφωνα

Είναι πάγια τακτική μας να απαντάμε στις κλήσεις των συνδρομητών μας για καλύτερης ποιότητας φωτογραφικές υπηρεσίες, άμεσα και απλά. Στα καταστήματά μας μπορείτε να τυπώσετε φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα, εύκολα και γρήγορα. Με μια μικρή προώθησή σας σε ένα από τα καταστήματά μας, εκτός από την άμεση εκτύπωση των φωτογραφιών σας από όλες τις πηγές θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και όλες τις τελευταίες ψηφιακές υπηρεσίες που κυκλοφορούν.


Tips για να φωτογραφίζετε καλύτερα από το κινητό σας.
• Κοντινά πλάνα: Κρατάμε απόσταση περίπου 1,5 μέτρα από το θέμα σας. Έτσι μετριάζετε το πρόβλημα της χαμηλής ανάλυσης των κινητών τηλεφώνων.
• Από το ύψος του ματιού: Ευθυγραμμίστε περίπου στο ύψος του ματιού για να αποφύγετε την παραμόρφωση και την αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου.
• Προσέξτε το φως: Τοποθετήστε το θέμα σας έτσι ώστε να είναι καλά φωτισμένο για να μην έχετε σαν αποτέλεσμα φωτογραφίες σκοτεινές και με κόκκο.
• Υψηλή ανάλυση: Ρυθμίστε την λήψη των φωτογραφιών σας στην υψηλότερη ανάλυση για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα όταν τις τυπώσετε.
• Φωτογραφικά πλεονεκτήματα: Ανακαλύψτε τις φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού σας. Διάφορα εφέ όπως φωτογραφίες ασπρόμαυρες ή σέπια, την αυτοφωτογράφηση, το zoom…

Ψηφιακό Φωτογραφικό Άλμπουμ

Ζητήστε το! Η δημιουργία PhotoBook, με πρωτότυπα σχέδια και λύσεις ειδικά για εσάς, είναι μια σχετικά «νεαρή» σε ηλικία υπηρεσία μας σε αντίθεση με το πόσο «μεγάλη» είναι η σπουδαιότητα της.

Αυτή τη σπουδαιότητα την αντλεί από τις δικές σας ανεπανάληπτες στιγμές ζωής. Σας προτείνουμε, λοιπόν, να διηγηθείτε αυτές τις αναμνήσεις … φωτογραφικά… σαν μια ιστορία που θα κρατήσει για πάντα!

Η δημιουργία PhotoBook, με πρωτότυπα σχέδια και λύσεις ειδικά για εσάς, είναι μια σχετικά «νεαρή» σε ηλικία υπηρεσία μας σε αντίθεση με το πόσο «μεγάλη» είναι η σπουδαιότητα της.

Αυτή τη σπουδαιότητα την αντλεί από τις δικές σας ανεπανάληπτες στιγμές ζωής. Σας προτείνουμε, λοιπόν, να διηγηθείτε αυτές τις αναμνήσεις … φωτογραφικά… σαν μια ιστορία που θα κρατήσει για πάντα!" width="350" /> Ζητήστε το!

Η δημιουργία PhotoBook, με πρωτότυπα σχέδια και λύσεις ειδικά για εσάς, είναι μια σχετικά «νεαρή» σε ηλικία υπηρεσία μας σε αντίθεση με το πόσο «μεγάλη» είναι η σπουδαιότητα της.

Αυτή τη σπουδαιότητα την αντλεί από τις δικές σας ανεπανάληπτες στιγμές ζωής. Σας προτείνουμε, λοιπόν, να διηγηθείτε αυτές τις αναμνήσεις … φωτογραφικά… σαν μια ιστορία που θα κρατήσει για πάντα!

Εκτύπωση Φωτογραφιών σε: Frames,Ημερολόγια

Κρατήστε όλες τις στιγμές σας «μέσα» σε μοντέρνα, φρέσκα και δυναμικά σχέδια που θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα μας!

Οι ιδέες που σας προτείνουμε είναι πάρα πολλές. Από ημερολόγια, προσκλητήρια και frames για κάθε περίσταση και εποχή. Μέχρι μεγάλα frames-poster!

Επιλέξτε ότι σας εκφράζει περισσότερο και δημιουργήστε το δικό σας ξεχωριστό φωτογραφικό στυλ.

Φωτογραφικός Καμβάς

Η αρτίστικη πινελιά για εσάς που θέλετε να δώσετε μια καλλιτεχνική φυσιογνωμία στο χώρο σας.

Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα τοίχο στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιό σας, με μικρά τελάρα με τα αγαπημένα σας θέματα ή να φτιάξουμε ένα μεγάλο φωτογραφικό καμβά με ένα πολύ ξεχωριστό θέμα.

Εκτύπωση Φωτογραφιών σε: Κούπα, Puzzle και Πέτρα

Τυπώστε τις προσωπικές σας στιγμές στα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Μετατροπή Κινηματογραφικών Ταινιών σε DVD

ΑΠΟ
Single 8         8mm
Standard 8         VHS
Super 8         VHS – C
16mm         Mini DV
ΣΕ DVD (και με ήχο)

Ατελείωτη συγκίνηση αλλά και απέραντη χαρά που η ιστορία των οικογενειακών και φιλικών μας στιγμών μπορεί να αναβιώσει χάρη στα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Μετατροπή κινηματογραφικών φιλμ:
ΑΠΟ
Single 8         8mm
Standard 8         VHS
Super 8         VHS – C
16mm         Mini DV
ΣΕ DVD (και με ήχο)