Αρχική Υπηρεσίες Εκτύπωση Φωτογραφιών από Κινητά Τηλέφωνα

Φωτογραφίες για εκτύπωση. Προωθήστε τις!!

Είναι πάγια τακτική μας να απαντάμε στις κλήσεις των συνδρομητών μας για καλύτερης ποιότητας φωτογραφικές υπηρεσίες, άμεσα και απλά
Στα καταστήματά μας μπορείτε να τυπώσετε φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα, εύκολα και γρήγορα. Με μια μικρή προώθησή σας σε ένα από τα καταστήματά μας, εκτός από την άμεση εκτύπωση των φωτογραφιών σας από όλες τις πηγές θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και όλες τις τελευταίες ψηφιακές υπηρεσίες που κυκλοφορούν.
Tips για να φωτογραφίζετε καλύτερα από το κινητό σας.
    •    Κοντινά πλάνα:  Κρατάμε απόσταση περίπου 1,5 μέτρα από το θέμα σας. Έτσι μετριάζετε το πρόβλημα της χαμηλής ανάλυσης των κινητών τηλεφώνων.
    •    Από το ύψος του ματιού:  Ευθυγραμμίστε περίπου στο ύψος του ματιού για να αποφύγετε την παραμόρφωση και την αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου.
    •    Προσέξτε το φως:  Τοποθετήστε το θέμα σας έτσι ώστε να είναι καλά φωτισμένο για να μην έχετε σαν αποτέλεσμα φωτογραφίες σκοτεινές και με κόκκο.
    •    Υψηλή ανάλυση:  Ρυθμίστε την λήψη των φωτογραφιών σας στην υψηλότερη ανάλυση για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα όταν τις τυπώσετε.
    •    Φωτογραφικά πλεονεκτήματα:  Ανακαλύψτε τις φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού σας. Διάφορα εφέ όπως φωτογραφίες ασπρόμαυρες ή σέπια, την αυτοφωτογράφηση, το zoom…